BNC MACHINES; PARTNER IN CNC MACHINES EN NO NONSENSE SERVICES
 

Ronchini Massimo drie assige High Speed CNC Portaal freesmachines

Ronchini ontwikkeld en bouwt drie assige cnc freesmachines machines en zeer nauwkeurige robotsystemen. Ronchini helpt zijn klanten bij het kiezen van innovatieve machines die geschikt zijn voor hun behoeften. De passie voor automatisering en innovatie heeft ertoe geleid dat er een brede scala aan standaard CNC-machines zijn, specifiek voor het frezen op klein en groot formaat, robotfrezen en graveren.


EasyStep

Onze entry level CC Freesmachine voor professioneel gebruik. EasyStep is een drie assige  CNC-router (met optionele vierde as), met tafelafmetingen en voor precisiefrezen. De ideale machine voor industriële productie: compact, veelzijdig en uiterst eenvoudig te gebruiken.

https://ronchinimassimo.com/en/cnc-milling-machines/easystep/

AluStep

AluStep is een krachtige grote CNC-router. Het is een 3-assige CNC-router, eenvoudig te bedienen en heeft uitstekende freesprestaties en is geschikt voor verschillende soorten materialen. Het is een CNC-machine die ideaal is voor industriële productie. 

www.ronchinimassimo.com/en/cnc-milling-machines/alustep/

AxonV 

Binnenkort meer informatie

SkyMill

Precisie, stijfheid en kracht op het hoogste niveau. Onze High Speed CNC-freesmachine met de beste freesprestaties. SkyMill is een CNC-freesmachine voor mechanisch met centesimale precisie, perfect voor wie op zoek is naar de beste grootformaat freesprestaties. 

https://ronchinimassimo.com/en/cnc-milling-machines/skymill/ 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn