BNC MACHINES; PARTNER IN CNC MACHINES EN NO NONSENSE SERVICES
 

MYLAS MULTI ASSEN CNC DRAAIMACHINES

De firma Mylas is gestart in 1985 en is sinds haar start gestaag gegroeid door de jaren heen. In het jaar 2000 is aangevangen met de productie van cnc draaimachines en binnen 10 jaar tijd moest de productielijn enorm worden uitgebreid om aan de wereldwijde vraag te kunnen voldoen. Voornaamste reden is dat de firma continue bezig is met innovatie op cnc draaigebied. Mylas zoekt onophoudend naar oplossingen om de competenties en het productieproces van haar klanten te verbeteren. Daarnaast verliest Mylas de kwaliteit en de hoge precisie niet uit het oog. De werknemers inclusief de oprichter R.F. Lin zijn gedreven mensen die in teamverband een zo goed mogelijk product aan haar klanten willen aanbieden.

Website Mylas


Mylas  My Turn DY 42/52/60 serie

Deze Multi tasking draaimachine is ontworpen voor nauwkeurige complexe onderdelen te vervaardigen in een set-up. De machine is voorzien van een sauter BMT45 turret en 12 posities  met Y-as. Op de subspil zijde is de machine voorzien van een 14 positie gereedschapsslede met Y-as.  

My Turn DY 42 / 52 / 60

Mylas My Turn DT 42 / 52 / 65

De machine is voorzien van een sauter BMT 45 turret met een Y-as. Op de sub-spindel zijde is de machine voorzien van een 8 positie VDI25 turret met aangedreven gereedschappen. 

My Turn DT 42 / 52 / 65

Mylas My Turn GT 42/52 serie

De GT serie van de My Turn serie uitgevoerd met een 4 positie gangtype gereedschapshouder op de sub-spil zijde. 

Mylas GT 42/52

Mylas My Turn TT42

De My Turn TT42 draaimachine is uitgevoerd met 2 build-inn spindels en een 2x 5 positie gangtype gereedschapsslede. Machine is voorzien van een geïntrigeerde gangtry robot welke een kleine footprint heeft en snelle wisseltijden.

My Turn TT42
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn