BNC MACHINES; PARTNER IN CNC MACHINES EN NO NONSENSE SERVICES
 


Ray-Feng Machinery producent van CNC Langdraaimachines

De groei van Ray Feng Machinery is gedreven door de voortdurende ondersteuning en het geloof in Ray-Feng van haar internationale en nationale klanten. Ray-Feng werkt continue aan de kwaliteit en uitstraling van haar machines. Recentelijk heeft Ray-Feng ook haar logo aangepast om meer recht te doen aan het feit dat zij inmiddels wereldwijd machines leveren. Ray-Feng is dan ook onafgebroken bezig haar machines te perfectioneren. Tegelijkertijd opereert Ray-Feng op een bescheiden wijze met duurzaamheid in het achterhoofd. De groei en het succes van Ray-Feng wordt voornamelijk geïnspireerd door het enthousiasme van haar klanten.

Site Ray-Feng Machinery


RSB 20-32 en 38 Langdraaimachines

De  langdraaimachine RSB-serie heeft een hoofd- en subspil en een gereedschapssysteem aan de voor- en achterkant, de RSB-20/32/38  is uitgerust met een C1 / C2-as en X1 / Y1 / Z1 / X2 / Z2 / Y2 precisie-assysteem. Met de Zwitserse CNC-draaibank - RSB-serie kunnen veel soorten gereedschappen tegelijkertijd aan hetzelfde of een ander werkstuk werken om de verwerkingstijd te verkorten. Het Zwitserse CNC-draaibankcentrum van de serie RSB is zo ontworpen dat de klant de juiste configuratie voor een bepaalde toepassing kan selecteren.

Ray-Feng RSB20 /32 / 38

RSL Serie langdraaimachine

 De RSL serie is een economische lijn van Ray-Feng. De machine combineert maximale performance tegen een gunstige prijs. De machine is ook uit te voeren als een non guiding busch machine, hierdoor vergroot u de inzet van de machine. 

RSL 20 langdraaimachine

RC Serie Draaimachines

De RC serie is voorzien van een gang type slede welke schuin geplaats is. Hierdoor zijn snelle gereedschapwissel tijden mogelijk, De RC serie is optioneel aan te bieden met aangedreven gereedschappen en andere toebehoren. Supersnel, economisch, nauwkeurig en betrouwbaar! Tevens is de RC uit te rusten met een servo aangedreven turret met of zonder aangedreven gereedschappen. 

RC serie draaimachinesE-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn